dilluns, 24 de maig del 2010

FICAR-HI EL NAS


DIMECRES DIA 26 DE MAIG VISITAREM L'EXPOSICIÓ FICAR-HI EL NAS A LA PLAÇA DE S'ESTACIÓExpoCaixa és una nova manera d’arribar a la gent. L’objectiu és aproximar-se i sensibilitzar tots els públics, posant a l’abast de tothom una sèrie d’exposicions itinerants de caràcter divulgatiu sobre temes socials, mediambientals, històrics i científics de manera entenedora i lúdica, amb la finalitat d’estimular el coneixement i crear punts de trobada.


L’exposició Ficar-hi el nas. Essències i fragàncies naturals, organitzada per l’Obra Social “la Caixa”, és una mostra en la que el públic podrà conèixer diferents plantes aromàtiques i espècies, flors, fruites i animals. Alhora s’aproparà a les bases científiques de l’olfacció, els aspectes culturals i històrics de la relació de l’ésser humà amb el món de les olors i els records que aquestes evoquen. En conjunt, els visitants de la mostra tindran la possibilitat de desenvolupar, a través de 26 aromes exposades, el gran oblidat dels cinc sentits: l’olfacte.


ExpoCaixa ofereix als escolars de primària i secundaria la possibilitat d’endinsar-se en el món de les aromes i experimentar-hi a través de visites taller a l’exposició

3 comentaris:

Anònim ha dit...

sera molt divertit anari

Anònim ha dit...

A ESTAT MOLT DIVERTIT ME AGRADA ES DE COCO I DE MADUIXA

MARIA ALICE

Anònim ha dit...

ha estat molt bé !!!